Service - Kvalitet - Kompetens - Flexibilitet

Svetsning i Skåne

Är du i behov av hjälp med svetsning i Skåne? Vi är en helhetsleverantör inom svets som arbetar med de flesta olika material. Vi är specialister på svetsning och arbete med rostfritt stål. Vi ser till att arbetet utförs professionellt och att hålla hög kvalitet på vårt arbete. I vår maskinpark har vi maskiner för rostfritt, aluminium och svart material. Vi har också 6 stycken hålbord för mer avancerade svetsdetaljer.

Vad är svetsning?

Det är ett namn på en fogningsteknik för att sammanfoga metall. Svetsning innebär att man sammanfogar metalldelar genom att smälta de tillsammans med hjälp av värme från en ljusbåge. På så sätt kan man med metoden göra två metalldelar till en gemensam enhet. Den vanligaste värmekällan när man svetsar är en elektrisk ljusbåge vilket också kallas för bågsvetsning. Det finns olika svetsmetoder att använda och de vanligaste är TIG (WIG på engelska), MIG, MAG, MMA och Gassvetsning. 

Vi på Stainless Constructions AB finns belägna i Landskrona men har hela Skåne som arbetsfält. Vi arbetar även med legotillverkning, limning och montering. Kontakta oss för mer information!