Service - Kvalitet - Kompetens - Flexibilitet

Legotillverkning i Skåne

Vi har lång erfarenhet inom legotillverkning och erbjuder alltid produkter av hög kvalitet. Legotillverkning kallas även för kontraktstillverkning och innebär att vi tillverkar samt bearbetar produkter på uppdrag av våra kunder. Företaget som beställer produkterna behöver således inte ha någon egen tillverkningsanläggning utan kan istället överlåta det till ett företag som har den kompetens och utrustning som krävs för att tillverka produkterna. På så sätt kan företaget hålla ner kostnader och istället fokusera helt och hållet på sin kärnverksamhet. Med vår expertis ser vi till att slutprodukten motsvarar dina förväntningar, användningsområden och behov. 

Vi arbetar främst med svarvning och fräsning i olika material och erbjuder även skärande bearbetning. Som kund till oss kan du lita på att vi håller tidsschemat, levererar i tid och håller en hög kvalitet. Är du intresserad av legotillverkning? Vi hjälper er att tillverka delar och produkter på beställning!

Legotillverkning i vår maskinpark 

I vår maskinpark har vi flertalet maskiner, vi har bland annat CNC-styrda maskiner i form av fräs och svarv som hjälper oss med bearbetningen. Vi har även maskiner i form av digital fräs och svarv, kantpress, rörbockmaskin, bandsåg, cirkelsåg och maskin för bockning med mera. Vi har också flera hålbord för de mer avancerade svetsdetaljerna. I vår stora maskinpark utför vi professionell legotillverkning för stora och små företag. Hör gärna av dig till oss så kan vi diskutera vilken lösning som passar dig bäst.